TOP NEWS

miercuri, 10 iunie 2009

Carlos Santana si-a prelungit concertul de la Bucuresti

Vesti bune pentru fanii Santana. Muzicianul a solicitat sa cante mai mult de doua ore cu ocazia concertului pe care il va sustine, pe 4 iulie, in Romania, in cadrul B'ESTFEST 2009, dupa ce initial a fost negociata o durata mai mica de 120 de minute, au anuntat organizatorii evenimentului, citati de NewsIn.
"Desi initial negocierile cu agentul s-au purtat pentru o durata mai mica a spectacolului, Santana a insistat sa modificam programul astfel incat sa aiba la dispozitie peste doua ore pentru intregul sau show, pregatit special pentru Romania. Este prima oara cand primim o astfel de cerere, iar surpriza este cu atat mai mare cu cat vine din partea unui artist de talia lui Carlos Santana", a declarat Laura Coroianu, director executiv al Emagic.
Turneul european al lui Santana din aceasta vara, care va cuprinde 15 spectacole, incepe chiar cu concertul de la Bucuresti.
In varsta de 61 de ani, Carlos Santana este considerat unul dintre cei mai valorosi chitaristi din istoria muzicii, cu zece premii Grammy in palmares. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Samba Pa Ti", "Oye Como Va", "I Love You Too Much", "Smooth", "Maria Maria" si "Corazon Espinado".
Festivalul B'ESTFEST 2009 va avea loc in complexul Romexpo, in intervalul 1-5 iulie. Sursa: Ziua (Z.O.)

0 comentarii:

Download programe gratuite cu licenta