TOP NEWS

luni, 29 iunie 2009

Michael Jackson traieste!

Pare o gluma macabra, insa e cat se poate de adevarat. Michael Jackson traieste, si nu oriunde, ci chiar in Romania. Pe numele sau complet Michael Jackson Stanescu, tanarul locuieste in Liesti, Galati, are 14 ani si merge la scoala in clasa a sasea. Baiatul se declara fan infocat al artistului pop si regreta alaturi de lumea intreaga moartea acestuia.
Parintii i-au ales acest nume dupa ce au vazut la televizor isteria creata de Regele pop atunci cand a venit pentru prima oara in Romania, potrivit ProTV. Ar fi vrut, spun ei, ca baiatul lor sa aiba ceva din succesul artistului american. Adolescentului i-ar fi placut sa stie mai multe despre legenda pop al carei nume il poarta, insa de cativa ani incoace familia lui nu-si mai permite sa plateasca factura la curentul electric si televizorul nu functioneaza. Baiatul a aflat de la ceilalti copii, cu durere in suflet, de moartea adevaratului Michael Jackson.
Copilul este mandru si se lauda cu un certificat de nastere unic in Romania. Michael Jackson Stanescu promite ca se va stradui sa invete cat mai bine la scoala si va lua in serios lectiile de muzica. Asa poate ii va calca pe urme marelui Michael Jackson.
Sursa: Ziua (Z.O.)

0 comentarii:

Download programe gratuite cu licenta