TOP NEWS

duminică, 30 august 2009

Criza in Romania

NOTA de la Primul Ministru catre Ministrii Cabinetului
  • Din cauza deficitului bugetar urias, incepand de luna viitoare si pana la finalul anului salariile vor fi reduse cu 20%. Speram ca prin aceasta sa facem o economie bugetului de stat si sa demonstram populatiei ca suntem in stare sa strangem noi insine cureaua
NOTA de la Ministri catre Secretarii de Stat si Directorii de Directii:
  • Din cauza la deficit, curs valutar si criza, incepand de luna viitoare si pana la sfarsitul anilor salariile vor fi reduse cu 2 % ca asa a zis primul ministru nu noi. Si deci asa e corect. Speram ca prin aceasta sa facem ceva bun pentru economie si sa-i demonstram premierului ca stim sa ne strangem curelele. Rog transmiteti asta si celor plecati in interes de serviciu in Insulele Bahamas
NOTA de la Directorii de Directie catre serviciile deconcentrate:
  • Din cauze neprevazute cum ar fi cursul BNR si alte calamitati, trebuie sa punem punctul pe i si sa reducem salariile si personalul de salariati. Nu se admit comentarii intrucat ordinul vine de FOARTE SUS. Prin urmare, toti angajatii de rahat, inferiori ierarhic mie, vor avea salariile reduse cu 30 la suta iar o parte dintre ei vor fi dati afara. Asta-i viata, nu avem ce face. Speram ca prin aceasta sa fie remarcat de catre premier efortul nostru si poate se lasa si de-o prima. Doamne-ajuta!
NOTA de la sefii serviciilor deconcentrate catre salariatii din teritoriu:
  • Boilor, jumatate dintre voi trebuie sa zboare din schema, nu se stie exact cauza. Cealalta jumatate va continua sa se tarasca, avand salariul micsorat cu 70%. De vina este probabil criza despre care ati auzit la OTV.
  • In vederea unei selectii riguroase a celor care pleaca si a celor care raman, va astept pe rand sa treceti pe la mine pe acasa incepand din seara aceasta, cu argumente care sa ma convinga. Exclus baloane sticla 50 L palinca, ca se sparg usor.

0 comentarii:

Download programe gratuite cu licenta