TOP NEWS

luni, 22 iunie 2009

Participa la concurs si castiga invitatii la filmul “Numere fatale”!

Religiile lumii, oameni de stiinta si numerosi prezicatori vorbesc despre sfarsitul omenirii. Fiecare mentioneaza un anumit moment sau un anumit scenariu, nimic nu e sigur.....dar totusi e foarte probabil sa se intample.

Descopera.ro te provoaca la un mic exercitiu de imaginatie pe tema Armaghedonului si te premiaza cu 10 invitatii duble la filmul “Numere fatale”. Cum participi la concurs: Lasa un mesaj potentialilor supravietuitori ai Apocalipsei sau civilizatiilor din cosmos care ar ajunge pe Terra. Gandeste-te ce ai vrea ca ei se stie despre tine sau despre specia umana in cazul in care Apocalipsa ne-ar sterge urmele de pe Planeta. Trimite-ne mesajul tau completand formularul de concurs de la finalul articolului pana pe data de 28 iunie 2009 si participi automat la tragerea la sorti organizata pe 29 iunie 2009. Premiile concursului: Descopera.ro va pastra pentru viitor toate mesajele primite si ii va premia pe cei 10 castigatori cu cate o invitatie de 2 persoane la filmul “Numere fatale”, la cinematograful The Light, din mall-ul Liberty Center, Bucuresti.

Lasa acum mesajul tau si castiga!

Vrei sa vezi trailer-ul filmului “Numere fatale” si sa castigi o excursie pe platourile de filmare de la Hollywood? Intre pe www.numerefatale.ro.

IMPORTANT: • Utilizatorii trebuie sa fie abonati la newsletterul zilnic pentru a participa la concurs si la tragerea la sorti. • Castigatorii care nu ofera informatiile solicitate in decurs de 72 de ore din momentul in care sunt anuntati telefonic sau prin email, vor pierde dreptul asupra premiilor castigate! • Niciun angajat al trustului MediaPro nu poate participa la acest concurs.

Titlu original: Knowing Gen: action/ thriller/ SF Lansare in cinematografe: 19 iunie Regia: Alex Proyas Scenariul: Ryne Douglas Pearson Distributia: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne, D.G Maloney Producator: Todd Black Durata: 121 min

Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie sa lupte impotriva numerelor fatale. In 1958, o clasa de elevi stocheaza intr-o capsula a timpului desenele realizate in timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetita si care parea a fi o insiruire de cifre fara sens. Cincizeci de ani mai tarziu, capsula este scoasa la lumina, iar ce se afla inauntrul ei va schimba total viata profesorului John Koestler, a fiului sau Caleb si totodata lumea pe care o stim. John reuseste sa elucideze misterul numerelor, in urma unei descoperiri devastatoare: acestea contineau coordonatele fiecarui dezastru major din trecut si viitor, locatiile si numarul de victime. In cursul evenimentelor, toate indiciile par sa conduca intr-o singura directie: fiul lui John a fost ales sa gaseasca mesajul prevestitor. Din 19 iunie, action-thriller-ul NUMERE FATALE invadeaza marile ecrane. Incepe numaratoarea inversa si John stie ce urmeaza sa se intample. Tu ce ai face daca ai sti?

0 comentarii:

Download programe gratuite cu licenta