TOP NEWS

joi, 23 iulie 2009

Cea mai mare macheta de trenulete electrice din lume

9 comentarii:

Anonim spunea...

ma intreb de ce sunt vandute pe internet modele mai veki de trenuletze din anii'70-'80 ,cand peste 50 de ani pot avea valoare mai mare ,mai ales cand producatorul nu mai exista

Anonim spunea...

:) Poate pentru ca peste 50 de ani posesorul va fi pe alta lume.

Anonim spunea...

poate shi ca le-o fii primit de copil mic.

Anonim spunea...

poate ca acele trenuletze veki de 50 de ani le-o fii primit cand era mic,iar respectivul colectzionar traieshte shi azi.

Anonim spunea...

trenuri frumoase ,insa vanzatorii sunt cam partinitori.sa va dau un exemplu.userul youtube ''trenulete electrice'',a primit ''cadou''[fara sa comande,in afara de un set de 8 vagoane de marfa de la roco in valoare de 235 ron] shi mai multe cataloage pe 2016 de la ''fleischmann''shi ''roco'',el avand shi magazin.eu care n-am ,am primit de la clujeanul ''trains addicted'',doar comenzi,nu shi ''cadouri'' cum a primit ''trenulete electrice''.

Anonim spunea...

parca expozitzia se keama ''miniatur wunderland hamburg''.pe diorama ei am vazut shi cladirea in diorama unde e expozitzia in cladirea reala.oricum e dificil sa faci o diorama sha mare.

Anonim spunea...

cea mai lunga cale ferata in miniatura era pana in 2005 lui bruce williams zaccagnino[new jersey-s.u.a.]care a fost starul expozitziei din flemington ,care are o suprafatza de totala de 4645 m2,peste 4000 de cladiri shi peste 500000 de copaci shi likeni,maketa totala fiind de peste 15250 m2 ,realizata timp de 25 de ani.

Anonim spunea...

maketa de 15250m2 realizata la scara ho,de americanul bruce zaccagnino la expozitzia de la flemington-new jersey-sua,are o suprafatza totala de 4645m2 ,peste 4000de cladiri shi peste 500000 de copaci shi likeni.

Anonim spunea...

produsul ''noch 66200'',adica ,depoul de locomotive de lemn cu ecartament mic=cotetz pt. locomotive.

Download programe gratuite cu licenta