TOP NEWS

joi, 6 ianuarie 2011

In concluzie....

Concurs international de indemanare:

Cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie.

Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si... s-a scurs timpul.

Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai mai are timp sa manance o jumatate de paine si... s-a scurs timpul.

Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp ce femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.

Vine presa sa ia declaratii.

Neamtul declara: "Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai e timp ne distram, daca nu... ne apucam din nou de munca, si tot asa."

Rusul declara:"Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim..."

In sfarsit, romanul spune si el: "La noi asa e. Daca nu-l f... pe cel care munceste, nu poti sa mananci o paine..!!!!"

9 comentarii:

interesata de un schimb de link?

Anonim spunea...

salut! am luat si io un telefon allview q1 si am o dilema : din cand in cand telefonul se reseteaza, adica se inchide si se deschide fara avertisment sau chestiuni dinastea. Cand il folosesc nu face treaba asta, o face doar in standby... stiti cumva ce se intampla? o fi de la simuri? o fi de la semnalul 3g?

Multumesc mult

Erika spunea...

...si cum te-ai gandit tu sa postezi aici? Discutiile despre Allview Q1 sunt in alta parte. Oricum iti recomand sa il returnezi la magazinul de unde l-ai luat, sa le comunici problema si sa iti dea altul. Daca asa face de la inceput, cum se va comporta pe viitor?

Anonim spunea...

Am un tel allview q1 g3t, cu ce program as putea vedea agendele de pe sim1 si sim2 sa pot modifica numerele si numele. Multumesc

Erika spunea...

http://ionek.blogspot.com/2011/01/allview-q1-get-dual-sim-raspund-la.html

kolea spunea...

salut! spuneti va rog care este cheia wep?pls

Anonim spunea...

salut! care este cheia wep?

Erika spunea...

De ce scrieti comentarille aici la articolul asta? Cititi si comentati aici: http://ionek.blogspot.com/2011/01/allview-q1-get-dual-sim-raspund-la.html .
Wep key sunt setari de securitate de la routerul la care vrei sa te conectezi. Nu am de unde sa le stiu. Vorbeste cu administratorul retelei.

Anonim spunea...

pentru allview q1 ce program de instalare imi trebuie pentru USB ? pt ca nu imi apare nimic la pc cand introduc usb-ul. va rog ajutati-ma!!! multumesc anticipat

Download programe gratuite cu licenta